CAPS DE CARTELL de l’edició 2022

Els fitxatges de la primera edició!

Sean Villanueva

Escalador i alpinista belga

Reconegut escalador i músic carismàtic, Sean Villanueva O’Driscoll amb arrels irlandeses i espanyoles és actualment un dels escaladors més salvatges i autèntics del panorama internacional.

Sílvia Vidal

Muntanyenca i alpinista catalana

Professional de l’escalada en grans parets com Pakistan, Índia, Patagònia i Alaska, especialment en solitari i sense ajuda de cap sistema de localització, va ser la primera espanyola a guanyar el Piolet d’Or el 2021, el màxim reconeixement de l’alpinisme.

Sonia Casas

Alpinista i escaladora bilbaïna

Guia d’Alta muntanya i escalada (AEGM). Amb un esperit inquiet i una gran vitalitat, va ser la primera dona a merèixer aquesta acreditació en tot l’Estat. Una esportista total, que s’ha constituït com un referent en un món tradicionalment reservat als homes. 

Bru Busom

GUIA UIAGM I ALPINISTA CATALÀ

Apassionat per l’alpinisme compromès, amb activitats llargues a grans parets. Junt amb Marc Toralles, exhibeixen un brillant currículum que inclou la Slovak Direct del Denali, el Corredor dels Japonesos de les Grans Jorasses, i un nou itinerari per la cara oest del Grand Charmoz, al massís del Mont-Blanc, entre altres destacades rutes.

Marc Toralles

GUIA UIAGM I ALPINISTA CATALÀ

Un dels màxims representants actuals de l’alpinisme compromès i lleuger, amb una activitat impressionant sobretot aquests darrers anys, amb cims com el Denali a Alaska, el nepalès Tengi Ragi Tau, el peruà Huantsán… sempre per rutes noves o repeticions en estil alpí.

Sergio García-Dils

Espeleòleg i arqueòleg sevillà

Conegut com “l’home de les profunditats”, l’arqueòleg i investigador de la Universitat de Sevilla ostenta el Rècord Mundial de Profunditat després de baixar 2.200 metres a la cova coneguda més profunda del món, Krobera-Voronya, a la República autònoma d’Abjasia, al Caucas Occidental.

Albert Guàrdia + Eloi Vila

Escaladors catalans / paraescalada

Pioners de la paraescalada al nostre país, Albert Guàrdia va ser campió del món de paraescalada en la categoria AL-2 (amputats d’una cama); Eloi Vila, amb una discapacitat al braç esquerre forma part de la selecció espanyola i continua practicant esports de muntanya al més alt nivell.

Entrades a la venda!

ORGANITZA:

Amb el suport de:

Col·laboren:

Scroll to Top