EL FESTIVAL

PRESENTACIÓ

Si una cosa caracteritza als muntanyencs és la facilitat per seure al voltant d'una taula per somiar nous projectes o comentar els passats.

José Lloret

La vinculació dels graciencs i per extensió dels barcelonins al món de la muntanya resulta ben forta. No són pocs els exemples d’aventurers, escaladors i muntanyencs que, fugint de les rutines imposades pel dia a dia, van saber adreçar les seves passes cap a racons propers i llunyans.  
 
Cercar l’essència de la vida, l’amistat, la companyonia i el contacte amb la natura resulten el nostre particular Sant Grial. L’afany associacionista de la societat catalana veu en el món excursionista tot un referent del qual una llarga llista de clubs, així com els nostre, en som representants.  

Si una cosa caracteritza als muntanyencs i gent propera és la facilitat per seure al voltant d’una taula per somiar nous projectes o comentar els passats. És en aquest sentit de la trobada on sorgeix el neguit de generar un espai potent, en el qual exposar, comentar i compartir experiències 
 
En aquest context, el 2022 neix Amunt, el Festival de Muntanya del CEG, aprofitant l’efemèride del centenari del nostre club però amb la pretensió de convertir-se en un referent dins el calendari dels festivals de muntanya. Des de la proximitat, desitgem que la il·lusió que ens mou a engegar aquesta iniciativa us ompli tant o més que a nosaltres.

Bona traça i Amunt! Sempre Amunt!  

Jose Lloret  
President del Club Excursionista de Gràcia  

Muntanya / cultura / esport

Objectius

Els objectius bàsics en són el foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva i el foment de la cultura des dels valors de l'excursionisme i l'esport. La temàtica de les ponències giren entorn de l'establiment d'una cultura de l'esforç, de l'amistat, la companyonia i del respecte pel medi ambient a partir de la pràctica d'activitats de muntanya.

Valors

A través de ponents de ressò internacional, pioners i pioneres de l'escalada, l'alpinisme inclusiu, l'espeleologia, etc. posarem també en relleu la igualtat de gènere, la inclusivitat i la sostenibilitat de les nostres accions dins del món de l'aventura muntanyenca.

6 ponències que encaren el repte de l'alpinisme avui en dia, des de diferents perspectives

L'organització / Equip humà. Coneix-nos.

+ 0
Socis
0
anys fent muntanya
0
Seccions

El CEG

El Club Excursionista de Gràcia és una entitat nascuda el 13 de gener de 1922 de la mà de tres joves graciencs. Des d'aleshores s'ha convertit en un referent del món excursionista català. Al llarg de la seva història ha contribuït a formar una munió de joves en la pràctica de l'excursionisme i dels esports de muntanya en general.

Fites

L'entitat, que té ara diferents seccions, ha dut a terme importants fites esportives. Alpinistes del CEG han assolit o participat en les conquestes de diferents cims de més de 8.000 metres, com ara l'Everest, Shisha Pangma, Cho Oyu, Dhaulagiri, K2, Annapurna o Makalu.

El CEG es l'organitzador de la mítica marxa Matagalls-Montserrat, i de la recent Directa al Tibidabo

El component essencial a la muntanya és... gaudir-la

UBICACIÓ del festival

El Centre Artesà Tradicionàrius és un equipament públic de l’Ajuntament de Barcelona gestionat per l’Associació Cultural TRAM mitjançant un conveni del Districte de Gràcia; un conveni anual amb l’Institut de Cultura de Barcelona i diversos convenis I acords amb la Direcció General de Cultura Popular I Associacionisme Cultural i l’Institut Català de les Empreses Culturals ICEC de la Generalitat de Catalunya. 

L’auditori té un aforament de 300 persones i ofereix altres espais de trobada, com ara “El Bar del CAT”, que a més de disposar d’una àmplia carta de menjar i beure per als  assistents, serà un espai on es duran a terme activitats en paral·lel. L’espai del bar compta amb un escenari acústic propi i un ambient únic. 

És un espai referent per a la música folk, però també per al teixit cultural de la ciutat de Barcelona en tots els seus àmbits. 

En definitiva, es l’espai idoni per acollir l’Amunt, Festival de Muntanya del CEG. 

Entrades a la venda!

ORGANITZA:

Amb el suport de:

Col·laboren:

Scroll to Top